Transformera Existerade Applikationer

Programvara är aldrig riktigt färdig och tekniken förändras alltid. Vi arbetar för att transformera befintliga äldre applikationer eller för att migrera applikationer för att använda molnteknik. Vårt mål är att gradvis "molna" en hel applikation över tiden för att nå dina mål.

Relaterade tjänster

Molnmigration

Vi hjälper dig med resan till molnet. Från ax till limpa gör vi planering, omstrukturering och utför migrationen till molnet.

AWS DevOps

Med DevOps så möjliggör man kontinuerlig utveckling med kontinuerlig integration. Implementera AWS DevOps tjänsten för att bygga, testa samt deploya till molnet. Detta tillåter grupper att utveckla, tracka och deploya oftare samt mer effektivt.

Läs mer

AWS Managed Services

Med våra managed services får du en proaktiv optimering och övervakning av din miljö, samt hantering av larm och incidenter.

Läs mer

Mjukvaru-utveckling

Våra DevOps team arbetar iterativt för att din lansera eller förbättra din redan färdiga produkt. Vi jobbar agilt enligt scrum och kanban för att leverera fungerade mjukvara.

Azure DevOps

Med DevOps så möjliggör man kontinuerlig utveckling med kontinuerlig integration. Genom att implementera Azure DevOps tjänsten för att bygga, testa samt deploya till molnet. Detta tillåter teams att utveckla, tracka och deploya oftare och mer effektivt.

AWS Utveckling

Utveckla kostnadseffektivt, modernt och skalbart med hjälp av Amazon Web Services. Bygg skalbara applikationer som till fullo drar nytta av AWS alla tjänster och funktioner.

Lösningsarkitektur

Våra certifierade lösningsarkitekter jobbar enligt AWS "Well architected" ramverket och skapar optimala tekniska lösningar för era applikationer.

Azure Utveckling

Utveckla kostnadseffektivt, modernt och skalbart med hjälp av Azure molntjänst. Bygg applikationer som till fullo drar nytta av Azure's alla tjänster och funktioner.

Våra erfarenheter från Transformera Existerade Applikationer