Bygg Nya Applikationer

Har du något du vill utveckla? Oavsett om du vill bygga en ny social plattform, boknings-system, strömmande media eller fintech, så kan vi hjälpa dig. Vi utvecklar säkra, skalbara och serverless webb, mobil och företagslösningar. Vi är både AWS Advanced Consulting Partner samt Microsoft Gold Partner och en stor majoritet av vår personal har ett eller flera certifikat (Devops, Solutions Architect, Machine Learning, Security o.s.v).

Relaterade tjänster

Mjukvaru-utveckling

Vårt certifierade team arbetar på ett iterativt, agilt sätt och följer DevOps-praxis för att uppnå dina affärsmål och förverkliga din produkt.

UX/UI Design

Skapa vackra plattformar med våra designers som guidar användarupplevelsen utifrån bästa praxis och optimala användarresor för varje produkt.

AWS Utveckling

Som APN Advanced Consulting Partner planerar och implementerar vi molnets kraft för att bygga och lansera dina lösningar, garanterat.

Lösningsarkitektur

Låt våra certifierade lösningsarkitekter skapa en plan som definierar din teknikstack, tidslinje och roadmap för att lansera och driva din lösning.

E-commerce Integrationer

Effektivisera din produktivitet och optimera din existerande applikations dagliga funktion genom att integrera den med valfri e-handelsplattform.

Multimoln

Vi erbjuder utvecklingstjänster inom public, private och hybrid molntjänster. Bygga applikationer med molntjänster reducerar hårdvarukostnader och utvecklingstid.

Utveckla Proof of Concepts

Tjänster, workshops och paket som ger nya kunder det optimala ramverket för att prova AWS och testa idéer i en vänlig och hjälpsam miljö.

Salesforce Integration

Skapa affärsvärde genom att integrera din applikation med Salesforce och få en bättre förståelse för vad, när och hur dina kunder konsumerar.

Utveckla Minimum Viable Products

Ta din idé till nästa nivå med oss för att bygga den första versionen av din produkt – full av fantastiska funktioner som dina kunder kommer älska.

Azure Utveckling

Planera och implementera molnets kraft för att hysa och lansera dina lösningar, med hjälp av våra erfarna och certifierade Azure-experter.

Serverless Utveckling

Utveckla dina serverlösa applikationer med våra erfarna ingenjörer och bygg bättre, skalbara lösningar med hög tillgänglighet och lägre kostnader.

Våra erfarenheter från Bygg Nya Applikationer