Azure Services

Miracle Mill är Microsoft Gold Partner, med Gold kompetens inom både Azure och Devops.

Vårt Microsoft Partnerskap

Microsoft Gold Certified PartnersExternal Link är ackrediterade av Microsoft som oberoende leverantörer av teknisk support. Vi har kapaciteten att utveckla och ge support till lösningar som använder Microsofts produkter och teknik. Vår personal är certifierade och utbildade för att använda Microsoft-teknik för dina skräddarsydda lösningar.

Relaterade tjänster

Azure DevOps

Med DevOps så möjliggör man kontinuerlig utveckling med kontinuerlig integration. Genom att implementera Azure DevOps tjänsten för att bygga, testa samt deploya till molnet. Detta tillåter teams att utveckla, tracka och deploya oftare och mer effektivt.

Azure Migrationer

Vi hjälper kunder med Lift & Shift samt Rearchitect. Lift & Shift migrationer går generellt snabbare, då man flyttar in plattformen i Azure som den är. Rearchitect kan man antingen göra från början eller efter en lyckad Lift & Shift, där man gradvis transformerar plattformen till att använda molntjänster och dra full nytta av molninfrastruktur.

Azure Utveckling

Utveckla kostnadseffektivt, modernt och skalbart med hjälp av Azure molntjänst. Bygg applikationer som till fullo drar nytta av Azure's alla tjänster och funktioner.

Serverless Utveckling

Bygga Serverless ger många fördelar. Man slipper managera servrar, får tillgång till skalbara molntjänster som automatiskt utökas i takt med användning samt hög tillgänglighet och ingen dyr extrakostnad för oanvänd kapacitet.