AWS Machine Learning

Machine Learning behöver inte vara komplicerat. Det finns oändligt med tillämpningsområden och bara fantasin sätter gränserna. När är det bäst att interagera med kunder? Hur bygger man en datorspelare som lär sig ifrån hur kunder spelar? Vilka av mina besökare är troligast att köpa vilken produkt?

Många frågor kan med hjälp av Machine Learning besvaras eller hjälpa affärsprocesserna ett steg på vägen.

Våra erbjudanden

Bygg - Träna - Utveckla

AWS Machine Learning services ger data scientists möjligheten att bygga, träna och utveckla ML modeller för olika affärsområden. Olika metoder kan användas för att statistiskt förutse eller optimera existerande beteenden eller mönster.

Använd kontaktformuläret nedan för att påbörja din ML-resa.

Varför AWS Machine Learning?

AWS Advanced Consulting Partner

Med oss är er molnmiljö i goda händer. Vi är en officiell AWS Advanced Consulting Partner. Vi hjälper våra kunder med arkitektur, design, bygga, migrera och managera deras applikationer och workloads i AWS för att accelerera deras digitaliseringsresa till molnet.

Kostnadsoptimera

Optimera kostnader i flera dimensioner. Utöver att vi optimerar tjänsterna och kostnaderna i AWS, så ger AWS andra kostnadsfördelar.
Lägre kostnad för infrastruktur, lägre personalkostnader och ingen dyr kostnad för oanvänd hårdvara eller överkapacitet.

Vårt Amazon Web Services Partnerskap

2
AWS Competencies
3
Partnerprogram
90+
AWS Certifieringar
20+
AWS Kundlanseringar

Vi är stolt AWS Advanced Consulting Partner!

Möjligheten att utnyttja kraften i AWS-nätverket innebär tillgång till möjligheter och verktyg för att skapa nya lösningar. Samtidigt får man tillgång till mängder av resurser och utbildningsprogram som hjälper kunderna implementera, lansera och hantera applikationer i AWS-molnet. Som partner i AWS Partner NetworkExternal Link ger de här resurserna AWS-kunder utökad och större support.

Relaterade tjänster

Våra erfarenheter från AWS Machine Learning