AWS DevOps

Med DevOps så möjliggör man kontinuerlig utveckling med kontinuerlig integration. Implementera AWS DevOps tjänsten för att bygga, testa samt deploya till molnet. Detta tillåter grupper att utveckla, tracka och deploya oftare samt mer effektivt.


CI / CD står för kontinuerlig integration och kontinuerlig distribution som uppnås via automatisering för att öka leveranshastigheten utan att kompromissa med kvaliteten på mjukvaruversionerna.

Automatisering

Automatisering av byggnad, testning, installation och policyvalidering leder direkt till kvalitetsförbättringar och möjliggör frekventa installationer.

Fördelarna med frekventa installationer:

 • Minskad risk - små men täta uppdateringar
 • Innovation - snabb feedback om programuppdateringar
 • Lägre komplexitet - frikopplade funktioner

Snabbare time-to-market

Med automatiserade manuella uppgifter och ökad kvalitete på de släppta uppdateringarna möjliggör DevOps att reagera på marknadsförändringar i tid och ger företag en konkurrensfördel.

En skräddarsydd CI / CD-pipeline

Alla organisationer kan nå sina kontinuerliga leveransmål och bli riktigt smidiga med våra mallar och beprövad process:

1. Bedömning av processberedskap

Analys av utvecklingsprocesser, organisationsprocesser och specifika kundkrav

2. DevOps design och arkitektur

Producera förslag baserat på analys och specifika behov

3. Verktyg, installation och implementering

Justera mallar och implementera en anpassad DevOps- pipeline

4. Operativ excellens och support

Överlämning med supportperiod eller kontinuerligt stöd och förbättringar av vår certifierade personal.


Med AWS-verktyg och infrastruktur och våra mallar är det bara ett klick bort att bygga kvalitetsprodukter snabbt och pålitligt. Välj ett av alternativen nedan, automatisera och möjliggöra din smidiga programutveckling ytterligare!

Kom igång med AWS DevOps

AWS DevOps Implementation

Uppskattat på specifika krav

 • bulletIn

  Prissättning för tid och material

 • bulletIn

  Inklusive stödperiod

 • bulletIn

  Garanti * 20%

AWS Managed Cloud

DevOps implementering, som en del av kontinuerligt supportavtal.

 • Registrera dig för vår AWS Managed CloudExternal Link** tjänst och vi bjuder på implementeringen av DevOps pipeline.

 • bulletIn

  Ingen förskottsbetalning

 • bulletIn

  Månadsavgift

 • bulletIn

  Kontinuerliga förbättringar

* Vid behov inkluderas ytterligare 20% av tiden, begränsad till de överenskomna kraven och omfattningen, av den beräknade arbetsperioden för att garantera kundens framgång när det gäller resultat.

** Vår AWS Managed Cloud-tjänst tar hand om din AWS-miljö, kontinuerlig övervakning och support av din lösning samt dina DevOps-rörledningar enligt bästa praxis.Kontorstid eller support dygnet runt, upp till dig och dina behov. Vi tar hand om helheten!

Vårt Amazon Web Services Partnerskap

2
AWS Competencies
3
Partnerprogram
90+
AWS Certifieringar
20+
AWS Kundlanseringar

Vi är stolt AWS Advanced Consulting Partner!

Möjligheten att utnyttja kraften i AWS-nätverket innebär tillgång till möjligheter och verktyg för att skapa nya lösningar. Samtidigt får man tillgång till mängder av resurser och utbildningsprogram som hjälper kunderna implementera, lansera och hantera applikationer i AWS-molnet. Som partner i AWS Partner NetworkExternal Link ger de här resurserna AWS-kunder utökad och större support.

Relaterade tjänster

Våra erfarenheter från AWS DevOps

Fallstudie

Lägg grunden för bättre DCX i detaljhandeln med AWS Lambda

Re-board Technology tillverkar Re-board®, den innovativa, hållbara, robusta kartongen. De är baserade i Sverige och samarbetar med globala tryckpartners och distributörer för att erbjuda effektfulla designlösningar för displayreklam, marknadsföring på försäljningsställen samt för utställningar och mässor.

Läs mer
Fallstudie

Modernisering av beställningssystem med molnet och serverlös utveckling

Fogia är ett skandinaviskt möbelföretag med fokus på enkelhet, funktionalitet och kvalitet. De designar och tillverkar möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen.

Läs mer
Artikel

Automatisk testning av webbgränssnitt i AWS

Alla bra utvecklingsprocesser innehåller en testfas - oavsett om man låter vänner och familj utvärdera produkten eller om det är en kvalitetssäkring som utförs av en certifierad leverantör. Testningen görs oftast manuellt eller halvautomatiskt med hjälp av verktyg som Selenium. Många är bekanta med automatiserade testningsverktyg, men då det kan kännas krångligt att implementera automatiserade UI-tester är det ibland något man hellre undviker. Medan andra automatiserade integrations- och enhetstester kan vara enklare och mer okomplicerade att implementera kräver automatisk UI-testning mer eftertanke och planering - men de potentiella fördelarna är desto större. Automatisk testning av webbgränssnitt sparar mängder av tid, säkerställer högre kvalitet och precision och möjliggör kontinuerlig distribution. En välkommen bonus är potentialen att omvandla din verksamhet!

Läs mer
Artikel

DevOps inom Scrum

I takt med att DevOps blir alltmer populärt och implementeras i organisationer av alla storlekar verkar det finnas en missuppfattning om att DevOps och Agile är helt olika idéer, som inte är tänkta att fungera tillsammans. Dessutom tenderar vissa att tro att DevOps innebär "kontinuerlig leverans" och Agile betyder "Scrum", och denna missriktade förenkling orsakar spänningar mellan de två och ännu mer förvirring kring vad som är det bästa valet för organisationen.

Läs mer
Fallstudie

Migrera till molnet och lägg grunden till fantastiska kundrelationer

SmartGolfa är en webb- och mobilplattform som låter användare spela golf i sin egen takt. Användare kan köpa golfpaket som kan användas i ett nätverk av banor i Sverige, enligt deras schema. Teevolution startade SmartGolfa 2009. Sedan lanseringen har plattformen haft kontinuerlig tillväxt. Idén till SmartGolfa kom från det enkla konceptet att göra golf mer digitalt tillgängligt och öppna marknaden för en ny publik genom att hålla kostnaderna nere. Applikationen tillåter användare att boka starttider på 60+ golfbanor och köpa greenfee-avgifter. Användare har också möjlighet att belönas med gratis greenfee-avgifter genom att rekrytera vänner. Användare loggar in med sina telefoner för att köpa paket som kan användas under golfsäsongen.

Läs mer