Cloud Logo

AWS DevOps

AWS DevOps
AWS Certified Cloud Practitioner
AWS Certified Developer - Associate
AWS Certified SysOps Administrator – Associate
AWS Certified Solutions Architect - Associate
AWS Certified DevOps Engineer - Professional
AWS Certified Solutions Architect - Professional
AWS Certified Security – Specialty
AWS Certified Machine Learning – Specialty
AWS Certified Data Analytics - Specialty

Med DevOps så möjliggör man kontinuerlig utveckling med kontinuerlig integration. Implementera AWS DevOps tjänsten för att bygga, testa samt deploya till molnet. Detta tillåter grupper att utveckla, tracka och deploya oftare samt mer effektivt.


CI / CD står för kontinuerlig integration och kontinuerlig distribution som uppnås via automatisering för att öka leveranshastigheten utan att kompromissa med kvaliteten på mjukvaruversionerna.

Automatisering

Automatisering av byggnad, testning, installation och policyvalidering leder direkt till kvalitetsförbättringar och möjliggör frekventa installationer.

Fördelarna med frekventa installationer:

 • Minskad risk - små men täta uppdateringar
 • Innovation - snabb feedback om programuppdateringar
 • Lägre komplexitet - frikopplade funktioner

Snabbare time-to-market

Med automatiserade manuella uppgifter och ökad kvalitete på de släppta uppdateringarna möjliggör DevOps att reagera på marknadsförändringar i tid och ger företag en konkurrensfördel.

En skräddarsydd CI / CD-pipeline

Alla organisationer kan nå sina kontinuerliga leveransmål och bli riktigt smidiga med våra mallar och beprövad process:

1. Bedömning av processberedskap

Analys av utvecklingsprocesser, organisationsprocesser och specifika kundkrav

2. DevOps design och arkitektur

Producera förslag baserat på analys och specifika behov

3. Verktyg, installation och implementering

Justera mallar och implementera en anpassad DevOps- pipeline

4. Operativ excellens och support

Överlämning med supportperiod eller kontinuerligt stöd och förbättringar av vår certifierade personal.


Med AWS-verktyg och infrastruktur och våra mallar är det bara ett klick bort att bygga kvalitetsprodukter snabbt och pålitligt. Välj ett av alternativen nedan, automatisera och möjliggöra din smidiga programutveckling ytterligare!

Kom igång med AWS DevOps

AWS DevOps Implementation

Uppskattat på specifika krav

 • bulletIn

  Prissättning för tid och material

 • bulletIn

  Inklusive stödperiod

 • bulletIn

  Garanti * 20%

AWS Managed Cloud

DevOps implementering, som en del av kontinuerligt supportavtal.

 • Registrera dig för vår AWS Managed Cloud** tjänst och vi bjuder på implementeringen av DevOps pipeline.

 • bulletIn

  Ingen förskottsbetalning

 • bulletIn

  Månadsavgift

 • bulletIn

  Kontinuerliga förbättringar

* Vid behov inkluderas ytterligare 20% av tiden, begränsad till de överenskomna kraven och omfattningen, av den beräknade arbetsperioden för att garantera kundens framgång när det gäller resultat.

** Vår AWS Managed Cloud-tjänst tar hand om din AWS-miljö, kontinuerlig övervakning och support av din lösning samt dina DevOps-rörledningar enligt bästa praxis.Kontorstid eller support dygnet runt, upp till dig och dina behov. Vi tar hand om helheten!

Våra erfarenheter från AWS DevOps

article

Automatisk testning av webbgränssnitt i AWS

Alla bra utvecklingsprocesser innehåller en testfas - oavsett om man låter vänner och familj utvärdera produkten eller om det är en kvalitetssäkring som utförs av en certifierad leverantör. Testningen görs oftast manuellt eller halvautomatiskt med hjälp av verktyg som Selenium.

Många är bekanta med automatiserade testningsverktyg, men då det kan kännas krångligt att implementera automatiserade UI-tester är det ibland något man hellre undviker. Medan andra automatiserade integrations- och enhetstester kan vara enklare och mer okomplicerade att implementera kräver automatisk UI-testning mer eftertanke och planering - men de potentiella fördelarna är desto större.

Automatisk testning av webbgränssnitt sparar mängder av tid, säkerställer högre kvalitet och precision och möjliggör kontinuerlig distribution. En välkommen bonus är potentialen att omvandla din verksamhet!

Läs mer
article

DevOps inom Scrum

I takt med att DevOps blir alltmer populärt och implementeras i organisationer av alla storlekar verkar det finnas en missuppfattning om att DevOps och Agile är helt olika idéer, som inte är tänkta att fungera tillsammans.

Dessutom tenderar vissa att tro att DevOps innebär "kontinuerlig leverans" och Agile betyder "Scrum", och denna missriktade förenkling orsakar spänningar mellan de två och ännu mer förvirring kring vad som är det bästa valet för organisationen.

Läs mer
case studies

Teevolution

SmartGolfa är en webb- och mobilplattform som låter användare spela golf i sin egen takt. Användare kan köpa golfpaket som kan användas i ett nätverk av banor i Sverige, enligt deras schema. Teevolution startade SmartGolfa 2009. Sedan lanseringen har plattformen haft kontinuerlig tillväxt.

Idén till SmartGolfa kom från det enkla konceptet att göra golf mer digitalt tillgängligt och öppna marknaden för en ny publik genom att hålla kostnaderna nere. Applikationen tillåter användare att boka starttider på 60+ golfbanor och köpa greenfee-avgifter. Användare har också möjlighet att belönas med gratis greenfee-avgifter genom att rekrytera vänner. Användare loggar in med sina telefoner för att köpa paket som kan användas under golfsäsongen.

Läs mer

Location-Miracle Mill AGMiracle Mill AG Zugerstrasse 74 6340 Baar, Switzerland

Location-Miracle Mill Sverige ABMiracle Mill Sverige AB Drottninggatan 86 111 36 Stockholm, Sweden

Location-Miracle Mill DOOEL MakedonienMiracle Mill DOOEL Makedonien Sofiska 16 1000 Skopje, North Macedonia

Location-Miracle Mill EOODMiracle Mill EOOD Dimitar Solunski 32 2700 Blagoevgrad, Bulgaria