Amazon Web Services

Utveckla kostnadseffektivt, modernt och skalbart med hjälp av Amazon Web Services. Oavsett om du behöver bygga nytt eller transformera en existerade applikation så erbjuder AWS en bred portfölj av molntjänster.

Managed Cloud tjänster från 9995 kr / månad. Få tillgång till proaktiv övervakning, drift, incidenthantering, kostnads och prestandaoptimering samt mycket mer. Optimera er AWS-miljö för att sänka kostnader och öka prestanda.

Med DevOps så möjliggör man kontinuerlig utveckling med kontinuerlig integration. Implementera AWS DevOps tjänsten för att bygga, testa samt deploya till molnet. Detta tillåter grupper att utveckla, tracka och deploya oftare samt mer effektivt.

Vi började jobba med AWS redan för 10 år sedan. Vi har idag AWS certifierade utvecklare inom i princip alla områden och är idag en officiell AWS Advanced Consulting Partner. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra produkter, tjänster med nya funktioner i molnet och det vi bygger kan växa säkert och kostnadseffektivt.

Optimera dina kostnader genom att migrera till molnet. Vi utför både "Lift and Shift" samt "Rearchitect" migrationer. Få tillgång till global hårdvara som är nära dina kunder, skalbar hårdvara samt sänk dina kostnader.

Machine Learning behöver inte vara komplicerat. Det finns oändligt med tillämpningsområden och bara fantasin sätter gränserna. När är det bäst att interagera med kunder? Hur bygger man en datorspelare som lär sig ifrån hur kunder spelar? Vilka av mina besökare är troligast att köpa vilken produkt? Många frågor kan med hjälp av Machine Learning besvaras eller hjälpa affärsprocesserna ett steg på vägen.

Bygg moderna, skalbara applikationer med hög tillgänglighet och låg kostnad genom att använda AWS molntjänster.

Utveckla kostnadseffektivt, modernt och skalbart med hjälp av Amazon Web Services. Bygg skalbara applikationer som till fullo drar nytta av AWS alla tjänster och funktioner.

Ja, jag vill veta mer

Inget kreditkort krävs.

Låt oss
samarbeta

Skicka ett meddelande