Tack för din beställning!

Har du inte fått något e-postmeddelande från oss? Vänligen kontakta oss här eller e-posta oss

Intresserad att börja??

Läs om våra erbjudanden och välj Miracle Mill som din pålitliga partner för din resa i molnet.

Våra tjänster

Vill du se alla dina beställningar?

Du har tillgång till dina beställda tjänster, fakturor, betalningsmetoder och betalningshistorik i din kundportal.

Kundportal

Senaste uppdateringarna

Insikter

Läs om det senaste, våra kunder och deras framgångshistorier, vad vid byggt och hur vi använder molnteknologier.

Fallstudier

Time-to-market optimeringar med AWS DevOps

Teevolution hade identifierat ett behov av att sänka time-to-market av nya funktioner och uppdateringar, för att kunna svara snabbt på marknadsförhållandena samtidigt som kvaliteten, tillförlitligheten och säkerheten i deras serverlösa AWS-miljö bibehålls.

Läs mer
Fallstudier

mobilabonnemang

mobilabonnemang är en webbplattform som innehåller värdefull information om mobiloperatörer och mobilabonnemang. mobilabonnemang.eu är särskilt unik eftersom det inte bara erbjuder jämförelser mellan mobilplaner men arbetar på en djup nivå för att beräkna de faktiska månatliga prenumerationskostnaderna. Denna mycket anpassningsbara funktion på webbplatsen kommer att fungera för att beräkna en faktisk månadsräkning, per prenumerationstyp, per användarnas unika användning. Plattformen beskriver månatliga planerbjudanden så att kunderna kan ha full förståelse för de tjänster de använder. Detta gör det möjligt för prenumeranter att se exakt vad de betalar för och välja om de vill behålla samma prenumeration eller byta till en annan. Med sin omfattande visning av kostnader och funktioner från alla operatörer på de svenska och brittiska marknaderna har kunderna äntligen en fullständig bild av sina månatliga kostnader. Tillsammans med detta har de en förståelse för om det är bättre för dem att hålla sig till samma operatör och prenumeration, eller att välja något som passar bättre för deras budget och behov. Plattformen har en smart kostnadskalkylator som låter kunderna välja önskad mobildata, samtal och SMS som de vill konsumera varje månad. Baserat på dessa parametrar kommer plattformen att föreslå de optimala och billigaste alternativen. Kunder kan filtrera genom de största mobiloperatörerna och nätverken till de minsta (virtuella), samtidigt som de väljer prenumerationstyper och bindningsperioder. Förutom kostnadsöversikten och all extra information för varje mobilabonnemang kan kunderna se kostnadsförutsägelser de närmaste två åren. Det mest unika med plattformen är dock att den inte bara erbjuder en jämförelse av mobilabonnemang utan också av mobiloperatörer.

Läs mer
Fallstudier

Yatzy Online

Yatzy Online är en populär mobilapp med över 2 miljoner nedladdningar. Den här mobila Android- och iOS-appen tillåter användare i alla åldrar, från hela världen, att spela online, mot sig själva, datorn eller med andra spelare. Appen lanserades 2012. Sedan lanseringen har plattformen haft kontinuerlig tillväxt. Med över två miljoner nedladdningar tillåter Yatzy Online användare att enkelt ansluta för att spela med vänner eller slumpmässiga spelare från hela världen. Den här mobilappen byggdes för både Android och iOS. Den utvecklades med hjälp av Node.js och React.js. och distribueras med Amazon Web Services (AWS). Yatzy Online har nyligen genomgått en kraftfull omvandling för att använda Machine Learning som en del av sin teknikstack.

Läs mer
Fallstudier

Festyvent

Vad är Festyvent? Festyvent arbetar nära evenemangsarrangörer för att hitta nya sätt att engagera publiken genom unika digitala upplevelser och dataanalys. Denna webb- och mobilapp skapar mycket anpassade appar för liveevenemang. Appen tillåter evenemangsarrangörer att märka sitt evenemang och spåra sin publik. Appanvändare kan delta i digitala upplevelser skräddarsydda för dem.

Läs mer