Microsoft

Microsoft

Microsoft Gold Certified PartnersExternal Link är ackrediterade av Microsoft som oberoende leverantörer av teknisk support. Vi har kapaciteten att utveckla och ge support till lösningar som använder Microsofts produkter och teknik. Vår personal är certifierade och utbildade för att använda Microsoft-teknik för dina skräddarsydda lösningar.

Våra Azure-resultat

Azure Competencies

Gold Cloud Platform
Vår Gold Cloud Platform Competency lyfter fram vår tekniska kapacitet när det gäller att distribuera, migrera och underhålla molntillämpningar och tjänster på Microsoft Azure, samtidigt som vi hjälper våra kunder att använda säkra, skalbara och tillförlitliga molnlösningar.
Azure Gold DevOps
Som Azure Gold DevOps partner tillhandahåller vi lösningar som hjälper företag att implementera kontinuerlig integration och kontinuerlig leverans, för att optimera våra kunders utvecklingsverksamhet, infrastruktur och distribution.
Silver Application Development
Vår Silver Application Development competency bekräftar vår tekniska kapacitet att utforma, utveckla och övervaka moln- och webbaserade applikationer för våra kunder i Azure.

Tjänster

Låt oss jobba tillsammans