partners

Amazon Web Services

Amazon Web Services

Möjligheten att utnyttja kraften i AWS-nätverket innebär tillgång till möjligheter och verktyg för att skapa nya lösningar. Samtidigt får man tillgång till mängder av resurser och utbildningsprogram som hjälper kunderna implementera, lansera och hantera applikationer i AWS-molnet. Som partner i AWS Partner Network ger de här resurserna AWS-kunder utökad och större support.

Läs mer
Microsoft

Microsoft

Microsoft Gold Certified Partners är ackrediterade av Microsoft som oberoende leverantörer av teknisk support. Vi har kapaciteten att utveckla och ge support till lösningar som använder Microsofts produkter och teknik. Vår personal är certifierade och utbildade för att använda Microsoft-teknik för dina skräddarsydda lösningar.

Läs mer

Våra erbjudanden

Amazon Web Services

Amazon Web Services

Utveckla kostnadseffektivt, modernt och skalbart med hjälp av Amazon Web Services. Oavsett om du behöver bygga nytt eller transformera en existerade applikation så erbjuder AWS en bred portfölj av molntjänster.

Läs mer
AWS Managed Services

AWS Managed Services

Med våra managed services får du en proaktiv optimering och övervakning av din miljö, samt hantering av larm och incidenter.

Läs mer
Azure Services

Azure Services

Miracle Mill är Microsoft Gold Partner, med Gold kompetens inom både Azure och Devops.

Läs mer
Bygg Nya Applikationer

Bygg Nya Applikationer

Har du något du vill utveckla? Oavsett om du vill bygga en ny social plattform, boknings-system, strömmande media eller fintech, så kan vi hjälpa dig. Vi utvecklar säkra, skalbara och serverless webb, mobil och företagslösningar. Vi är både AWS Advanced Consulting Partner samt Microsoft Gold Partner och en stor majoritet av vår personal har ett eller flera certifikat (Devops, Solutions Architect, Machine Learning, Security o.s.v).

Läs mer
Transformera Existerade Applikationer

Transformera Existerade Applikationer

Programvara är aldrig riktigt färdig och tekniken förändras alltid. Vi arbetar för att transformera befintliga äldre applikationer eller för att migrera applikationer för att använda molnteknik. Vårt mål är att gradvis "molna" en hel applikation över tiden för att nå dina mål.

Läs mer

Låt oss jobba tillsammans