Fallstudie

Kostnads- och flödesoptimering med AWS Mobile services

50,000+
Aktiva Användare
60+
Golfanläggningar
100%
AWS Serverless Platform
Introduktion

Att hålla kontakten med kunderna är viktigt för alla företag, och Salesforce Marketing Cloud och liknande verktyg är ett stort steg framåt jämfört med att försöka göra allting manuellt. Men de kan också vara dyra och krångliga att använda, och ibland kommer de inte med alla funktioner du behöver. Lyckligtvis för Teevolution kunde vi visa hur Amazon Pinpoint kan göra allt – och mer – för mindre pengar.

Om Teevolution AB

Teevolution är ett Svenskt innovativt teknologiföretag som är kända för sina golfrelaterade produkter och tjänster som som Smartgolfa, en framgångsrik webb och mobilplattform som tillhandahåller sina kunder en bred portfölj av kostnadseffektiva tjänster för att spela golf.

Utmaningen

Teevolution kontaktade oss med uppdraget att skapa en bättre kundresa, optimera kundkommunikationen och öka kundengagemanget. Dessutom ville de lämna Salesforce Marketing Cloud på grund av höga kostnader, svårigheter att underhålla systemet och brist på nödvändiga funktioner.

Lösningen

Miracle Mill började med att granska den nuvarande kundresans flöde för Teevolutions kunder. Vi såg att den befintliga konfigurationen i Salesforce Marketing Cloud kunde överföras helt till Amazon Pinpoint utan några problem eller större omarbetningar. Dessutom kunde arbetsflödet för kundengagemanget förbättras för de anställda.

Genom att implementera Amazon Pinpoint skapade Miracle Mill en flexibel och skalbar kommunikation för Teevolution. Genom att skapa olika segment och kundresor gjorde Miracle Mill det möjligt för Teevolution att förbättra kundupplevelsen både före och efter att de går med i plattformen.

Teevolution har nu en guidad onboarding-process genom personliga e-post- och SMS-meddelanden när en kund bokar en tid. De skickar också ut regelbundna e-postkampanjer för att fortsätta att engagera sina kunder.

Arkitektur diagram
Architectural diagram
Fördelar och resultat

Lösningen ersatte fullständigt Salesforce Marketing Cloud, vilket avsevärt minskade de fasta och rörliga kostnaderna samt arbetsflödets komplexitet. Eftersom applikationen är byggd i AWS innebar det också att det nu är lättare för Teevolution att integrera sina AWS-tjänster och skapa en mer optimerad och smidig upplevelse för användare och anställda.

Med hjälp av kundresor, segment och marknadsföringskampanjer har Teevolution ökat sitt kundengagemang, antalet köp per kund och det totala livstidsvärdet för kunden.

Med hjälp av olika mallar spenderar de nu mindre tid på att skapa sina kampanjer och fokuserar mer på att optimera innehållet och anpassa det för varje segment.

Om Miracle Mill

På Miracle Mill är vi passionerade entreprenörer och ingenjörer som arbetar med att använda modern banbrytande molnteknik. Vi är ett molnföretag som fokuserar på att bygga skalbara applikationer med AWS-molntjänster.

Vi tillhandahåller molnkonsulttjänster med en Agil iterativ process för mjukvaruutveckling och DevOps-metoder.

Vi tillhandahåller molnkonsulttjänster med en Agil iterativ process för mjukvaruutveckling och DevOps-metoder.

Taggar:

Använda tjänster

Läs mer

Fallstudie
Använd CI/CD och AWS Lambda för att utveckla bättre bokningssystem

Teevolution är ett innovativt svenskt teknikföretag, känt för sina golfrelaterade produkter och tjänster som SmartGolfa. Läs vår fallstudie som visar vilken roll AWS Lambda spelade för att skapa en effektiv lösning åt dem.

Läs mer
Fallstudie
Amazon CloudFront,AWS S3,AWS Lambda
Lägg grunden för bättre DCX i detaljhandeln med AWS Lambda

Re-board Technology tillverkar Re-board®, den innovativa, hållbara, robusta kartongen. De är baserade i Sverige och samarbetar med globala tryckpartners och distributörer för att erbjuda effektfulla designlösningar för displayreklam, marknadsföring på försäljningsställen samt för utställningar och mässor.

Läs mer
Fallstudie
Modernisering av beställningssystem med molnet och serverlös utveckling

Fogia är ett skandinaviskt möbelföretag med fokus på enkelhet, funktionalitet och kvalitet. De designar och tillverkar möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen.

Läs mer
Artikel
Automatisk testning av webbgränssnitt i AWS

Alla bra utvecklingsprocesser innehåller en testfas - oavsett om man låter vänner och familj utvärdera produkten eller om det är en kvalitetssäkring som utförs av en certifierad leverantör. Testningen görs oftast manuellt eller halvautomatiskt med hjälp av verktyg som Selenium. Många är bekanta med automatiserade testningsverktyg, men då det kan kännas krångligt att implementera automatiserade UI-tester är det ibland något man hellre undviker. Medan andra automatiserade integrations- och enhetstester kan vara enklare och mer okomplicerade att implementera kräver automatisk UI-testning mer eftertanke och planering - men de potentiella fördelarna är desto större. Automatisk testning av webbgränssnitt sparar mängder av tid, säkerställer högre kvalitet och precision och möjliggör kontinuerlig distribution. En välkommen bonus är potentialen att omvandla din verksamhet!

Läs mer