I framkanten på Agil utveckling: Miracle Mill AG utses till ett av Clutchs främsta utvecklings- och serviceföretag i Schweiz

Sedan 2012 har vårt team tillhandahållit webbutveckling, design samt byggt modern mjukvara med molnteknik. Vårt team består av proffs och branschledare som kan erbjuda lösningar för dina utvecklingsbehov. Vi är också stolta över att ha ett stort antal kvinnor i organisationen, med flera på höga positioner. Vi har 50:50 jämställdhet i vår personal med 45+ anställda i fyra olika europeiska kontor.

Vi använder de senaste och bästa banbrytande teknikerna som JavaScript, React.js, AngularJS och Node.js för vårt webbutvecklingsarbete, tillsammans med inbyggd och plattformsoberoende iOS- och Android-utveckling. Vi är AWS Advanced Consulting Partner och Microsoft Gold Partner.

Idag firar vi det nya året med glans! Vi är stolta över att meddela att Clutch nyligen har utsett oss till ett av deras främsta utvecklingsföretag i Schweiz. Du hörde det rätt! Vårt företag är en ledare i vår bransch och vi kan inte vara stoltare.

Om du inte vet vad Clutch är, är de platsen för köpare som letar efter det bästa företaget att jobba med och för företag som söker kvalificerade och kvalitativa tjänsteföretag.

image-e71dcce098d2

Att markeras som ett topputvecklingsföretag från denna plattform säger mycket om våra odödliga ansträngningar och engagemang i branschen.

Om att acceptera detta prestigefyllda erkännande säger vår VD Stefan Perdal så här:

”Tack till Clutch för denna ära. Clutch gör att Miracle Mill kan visa upp sina unika faktorer. Ett element som i slutändan är viktigt för kunder som vill skapa moderna skalbara applikationer. ”

Vårt team är redo att hjälpa dig! Lämna dina utvecklingsprojekt till oss. Vi kan leverera webb-, applikations- och mjukvaruutveckling i högsta möjliga kvalitet. Ring oss idag.

Location-Miracle Mill AGMiracle Mill AG Zugerstrasse 74 6340 Baar, Switzerland

Location-Miracle Mill Sverige ABMiracle Mill Sverige AB Drottninggatan 86 111 36 Stockholm, Sweden

Location-Miracle Mill DOOEL MakedonienMiracle Mill DOOEL Makedonien Sofiska 16 1000 Skopje, North Macedonia

Location-Miracle Mill EOODMiracle Mill EOOD Dimitar Solunski 32 2700 Blagoevgrad, Bulgaria