Nyheter

I framkanten på Agil utveckling: Miracle Mill AG utses till ett av Clutchs främsta utvecklings- och serviceföretag i Schweiz

Vi använder de senaste och bästa banbrytande teknikerna som JavaScript, React.js, AngularJS och Node.js för vårt webbutvecklingsarbete, tillsammans med inbyggd och plattformsoberoende iOS- och Android-utveckling. Vi är AWS Advanced Consulting Partner och Microsoft Gold Partner.

Idag firar vi det nya året med glans! Vi är stolta över att meddela att Clutch nyligen har utsett oss till ett av deras främsta utvecklingsföretag i Schweiz. Du hörde det rätt! Vårt företag är en ledare i vår bransch och vi kan inte vara stoltare.

Om du inte vet vad Clutch är, är de platsen för köpare som letar efter det bästa företaget att jobba med och för företag som söker kvalificerade och kvalitativa tjänsteföretag.

Att markeras External Linksom ett topputvecklingsföretag från denna plattform säger mycket om våra odödliga ansträngningar och engagemang i branschen.

Om att acceptera detta prestigefyllda erkännande säger vår VD Stefan Perdal så här:

”Tack till Clutch för denna ära. Clutch gör att Miracle Mill kan visa upp sina unika faktorer. Ett element som i slutändan är viktigt för kunder som vill skapa moderna skalbara applikationer. ”

Vårt team är redo att hjälpa dig! Lämna dina utvecklingsprojekt till oss. Vi kan leverera webb-, applikations- och mjukvaruutveckling i högsta möjliga kvalitet. Ring oss idag.