Insikter

Artikel

Automatisk testning av webbgränssnitt i AWS

Alla bra utvecklingsprocesser innehåller en testfas - oavsett om man låter vänner och familj utvärdera produkten eller om det är en kvalitetssäkring som utförs av en certifierad leverantör. Testningen görs oftast manuellt eller halvautomatiskt med hjälp av verktyg som Selenium. Många är bekanta med automatiserade testningsverktyg, men då det kan kännas krångligt att implementera automatiserade UI-tester är det ibland något man hellre undviker. Medan andra automatiserade integrations- och enhetstester kan vara enklare och mer okomplicerade att implementera kräver automatisk UI-testning mer eftertanke och planering - men de potentiella fördelarna är desto större. Automatisk testning av webbgränssnitt sparar mängder av tid, säkerställer högre kvalitet och precision och möjliggör kontinuerlig distribution. En välkommen bonus är potentialen att omvandla din verksamhet!

Läs mer
Artikel

DevOps inom Scrum

I takt med att DevOps blir alltmer populärt och implementeras i organisationer av alla storlekar verkar det finnas en missuppfattning om att DevOps och Agile är helt olika idéer, som inte är tänkta att fungera tillsammans. Dessutom tenderar vissa att tro att DevOps innebär "kontinuerlig leverans" och Agile betyder "Scrum", och denna missriktade förenkling orsakar spänningar mellan de två och ännu mer förvirring kring vad som är det bästa valet för organisationen.

Läs mer
Fallstudie

Festyvent

Vad är Festyvent? Festyvent arbetar nära evenemangsarrangörer för att hitta nya sätt att engagera publiken genom unika digitala upplevelser och dataanalys. Denna webb- och mobilapp skapar mycket anpassade appar för liveevenemang. Appen tillåter evenemangsarrangörer att märka sitt evenemang och spåra sin publik. Appanvändare kan delta i digitala upplevelser skräddarsydda för dem.

Läs mer
Fallstudie

Teevolution

SmartGolfa är en webb- och mobilplattform som låter användare spela golf i sin egen takt. Användare kan köpa golfpaket som kan användas i ett nätverk av banor i Sverige, enligt deras schema. Teevolution startade SmartGolfa 2009. Sedan lanseringen har plattformen haft kontinuerlig tillväxt. Idén till SmartGolfa kom från det enkla konceptet att göra golf mer digitalt tillgängligt och öppna marknaden för en ny publik genom att hålla kostnaderna nere. Applikationen tillåter användare att boka starttider på 60+ golfbanor och köpa greenfee-avgifter. Användare har också möjlighet att belönas med gratis greenfee-avgifter genom att rekrytera vänner. Användare loggar in med sina telefoner för att köpa paket som kan användas under golfsäsongen.

Läs mer
Fallstudie

Time-to-market optimeringar med AWS DevOps

Teevolution hade identifierat ett behov av att sänka time-to-market av nya funktioner och uppdateringar, för att kunna svara snabbt på marknadsförhållandena samtidigt som kvaliteten, tillförlitligheten och säkerheten i deras serverlösa AWS-miljö bibehålls.

Läs mer
Fallstudie

mobilabonnemang

mobilabonnemang är en webbplattform som innehåller värdefull information om mobiloperatörer och mobilabonnemang. mobilabonnemang.eu är särskilt unik eftersom det inte bara erbjuder jämförelser mellan mobilplaner men arbetar på en djup nivå för att beräkna de faktiska månatliga prenumerationskostnaderna. Denna mycket anpassningsbara funktion på webbplatsen kommer att fungera för att beräkna en faktisk månadsräkning, per prenumerationstyp, per användarnas unika användning. Plattformen beskriver månatliga planerbjudanden så att kunderna kan ha full förståelse för de tjänster de använder. Detta gör det möjligt för prenumeranter att se exakt vad de betalar för och välja om de vill behålla samma prenumeration eller byta till en annan. Med sin omfattande visning av kostnader och funktioner från alla operatörer på de svenska och brittiska marknaderna har kunderna äntligen en fullständig bild av sina månatliga kostnader. Tillsammans med detta har de en förståelse för om det är bättre för dem att hålla sig till samma operatör och prenumeration, eller att välja något som passar bättre för deras budget och behov. Plattformen har en smart kostnadskalkylator som låter kunderna välja önskad mobildata, samtal och SMS som de vill konsumera varje månad. Baserat på dessa parametrar kommer plattformen att föreslå de optimala och billigaste alternativen. Kunder kan filtrera genom de största mobiloperatörerna och nätverken till de minsta (virtuella), samtidigt som de väljer prenumerationstyper och bindningsperioder. Förutom kostnadsöversikten och all extra information för varje mobilabonnemang kan kunderna se kostnadsförutsägelser de närmaste två åren. Det mest unika med plattformen är dock att den inte bara erbjuder en jämförelse av mobilabonnemang utan också av mobiloperatörer.

Läs mer
Fallstudie

Yatzy Online

Yatzy Online är en populär mobilapp med över 2 miljoner nedladdningar. Den här mobila Android- och iOS-appen tillåter användare i alla åldrar, från hela världen, att spela online, mot sig själva, datorn eller med andra spelare. Appen lanserades 2012. Sedan lanseringen har plattformen haft kontinuerlig tillväxt. Med över två miljoner nedladdningar tillåter Yatzy Online användare att enkelt ansluta för att spela med vänner eller slumpmässiga spelare från hela världen. Den här mobilappen byggdes för både Android och iOS. Den utvecklades med hjälp av Node.js och React.js. och distribueras med Amazon Web Services (AWS). Yatzy Online har nyligen genomgått en kraftfull omvandling för att använda Machine Learning som en del av sin teknikstack.

Läs mer
Nyheter

I framkanten på Agil utveckling: Miracle Mill AG utses till ett av Clutchs främsta utvecklings- och serviceföretag i Schweiz

Sedan 2012 har vårt team tillhandahållit webbutveckling, design samt byggt modern mjukvara med molnteknik. Vårt team består av proffs och branschledare som kan erbjuda lösningar för dina utvecklingsbehov. Vi är också stolta över att ha ett stort antal kvinnor i organisationen, med flera på höga positioner. Vi har 50:50 jämställdhet i vår personal med 45+ anställda i fyra olika europeiska kontor.

Läs mer