Insikter

Filtrera efter taggar

Alla taggar

Filtrera efter tjänster

Alla tjänster

Utvald Artikel
Vad är Well-Architected Framework?

AWS Well-Architected Framework är ett hjälpverktyg för molndesign, men vad gör det exakt? Vi presenterar de viktigaste delarna och hur de hjälper dig.

Läs mer
Fallstudie
Använd CI/CD och AWS Lambda för att utveckla bättre bokningssystem

Teevolution är ett innovativt svenskt teknikföretag, känt för sina golfrelaterade produkter och tjänster som SmartGolfa. Läs vår fallstudie som visar vilken roll AWS Lambda spelade för att skapa en effektiv lösning åt dem.

Läs mer
Artikel
Vad är molntjänster?

Molntjänster finns överallt, men det är inte alltid enkelt att beskriva dem. Läs vår artikel för att lära dig deras bakgrund, vad de gör och hur de kan hjälpa ditt företag.

Läs mer
Artikel
För- och nackdelar med Cloud Computing

Molnet och dess många fördelar är ett populärt samtalsämne, men vilka är några av fördelarna? Låt oss vägleda dig genom några av för- och nackdelarna, så att du kan fatta bättre och mer välgrundade beslut.

Läs mer
Fallstudie
Amazon CloudFront,AWS S3,AWS Lambda
Lägg grunden för bättre DCX i detaljhandeln med AWS Lambda

En utmärkt Digital Customer Experience (DCX) är avgörande för all online-närvaro och särskilt viktig vid e-handel. Som tillverkare av innovativa byggmaterial ville Re-board förbättra kundernas användarupplevelse och skapa nya funktioner och system. Vår utmaning bestod av att visa ur molnet kunde lägga grunden för förändringen och hur AWS Lambda blir en av lösningens nyckelkomponenter.

Läs mer
Fallstudie
Modernisering av beställningssystem med molnet och serverlös utveckling

Pappersbaserade beställningssystem kan vara ineffektiva och ge upphov till felaktigheter, och det är kanske inte alltid uppenbart vilken roll molnet kan spela för att modernisera din uppsättning som tillverkare. Vårt samarbetet med det svenska möbelföretaget Fogia inledes med att titta närmare på de här frågorna och demonstrera hur serverfri utveckling kan utgöra kärnan av ett effektivt, molnbaserat beställningssystem.

Läs mer
Artikel
Automatisk testning av webbgränssnitt i AWS

Alla bra utvecklingsprocesser innehåller en testfas - oavsett om man låter vänner och familj utvärdera produkten eller om det är en kvalitetssäkring som utförs av en certifierad leverantör. Testningen görs oftast manuellt eller halvautomatiskt med hjälp av verktyg som Selenium. Många är bekanta med automatiserade testningsverktyg, men då det kan kännas krångligt att implementera automatiserade UI-tester är det ibland något man hellre undviker. Medan andra automatiserade integrations- och enhetstester kan vara enklare och mer okomplicerade att implementera kräver automatisk UI-testning mer eftertanke och planering - men de potentiella fördelarna är desto större. Automatisk testning av webbgränssnitt sparar mängder av tid, säkerställer högre kvalitet och precision och möjliggör kontinuerlig distribution. En välkommen bonus är potentialen att omvandla din verksamhet!

Läs mer
Fallstudie
AWS Pinpoint,Sanity CMS
Bättre kundbemötande med Amazon Pinpoint

I en bransch där kundbemötande är avgörande var det viktigt att hitta rätt tjänster och verktyg för Spike Diamonds interna processer. Att öka klickfrekvensen i e-post- och push-notifikationskampanjer och öka det genomsnittliga antalet besök per kund är avgörande för Hollers framgång och en perfekt tillämpning av Amazon Pinpoint.

Läs mer
Fallstudie
AWS Pinpoint
Kostnads- och flödesoptimering med AWS Mobile services

Att hålla kontakten med kunderna är viktigt för alla företag, och Salesforce Marketing Cloud och liknande verktyg är ett stort steg framåt jämfört med att försöka göra allting manuellt. Men de kan också vara dyra och krångliga att använda, och ibland kommer de inte med alla funktioner du behöver. Lyckligtvis för Teevolution kunde vi visa hur Amazon Pinpoint kan göra allt – och mer – för mindre pengar.

Läs mer
Artikel
DevOps inom Scrum

I takt med att DevOps blir alltmer populärt och implementeras i organisationer av alla storlekar verkar det finnas en missuppfattning om att DevOps och Agile är helt olika idéer, som inte är tänkta att fungera tillsammans. Dessutom tenderar vissa att tro att DevOps innebär "kontinuerlig leverans" och Agile betyder "Scrum", och denna missriktade förenkling orsakar spänningar mellan de två och ännu mer förvirring kring vad som är det bästa valet för organisationen.

Läs mer
12>