Azure - Specialanpassad utveckling

Letar du efter kostnadseffektiv Azure-utveckling och anpassning?

AzureMicrosoft Golden Partner
Custom Azure Development

Hur vi jobbar

Moln

Specialister

Vi kan molnet och är väl bevandrade med att utveckla molntjänster. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra produkter och tjänster med nya funktioner i molnet och det vi bygger kan växa säkert och kostnadseffektivt. Serverless Azureutveckling med en officiell Gold Microsoft Partner.

Modern

Teknologi

Många bolag erbjuder outsourcing-tjänster, så varför välja oss? Vi tar det här serist. Vi är stolta över att vi bygger moderna skalbara lösningar som är byggda på rätt sätt. Mjukvaruindustrin ändras snabbt och vi fokuserar på att ge våra kunder anpassade högkvalitativa tjänster.

Flexibla

Resurser

Våra tjänster låter våra kunder ha kontrollen och möjligheterna att skala teamen upp och ner efter behov. Den här flexibiliteten ger våra kunder friheten att vara konkurrenskraftiga även om ekonomiska förutsättningarna ändras, samt bibehålla arbetsflödet.

Agil

Metodik

Eftersom vi fokuserar på att arbeta med kunder som driver små till medelstora företag så förstår vi hur viktigt det är att vara transparent, tydlig ROI, minimerade risker och att skapa lättanvänd mjukvara. Vårt dynamiska arbetssätt gör att det är lätt att anpassa kraven och fokusera på leverans.

Projektexempel

SmartGolfa
Smartgolfa

Innovativ applikation för golf

Smartgolfa är en perfekt lösning för passionerade golfspelare. Applikationen kan användas både på web samt på ios och android. Den är utvecklad med cordova, node.js för backend i Azure. Den har också en integration med Salesforce.

Om oss

Vi som jobbar på Miracle Mill är passionerade entreprörer och ingenjörer, som jobbar på den moderna teknologins framkant. Bolaget grundades 2009 och är ett Svenskägt mjukvaruutvecklingsbolag som tillhandahåller mjukvarutveckling på modernt sätt, med utvecklingskontor i Nordmakedonien och Bulgarien. Vårt uppdrag är att bygga fängslande skalbara applikationer som gör våra kunder extremt nöjda. Vi tillhandahåller specialanpassade lösningar som möjliggör att våra kunder uppnår eller överträffar sina mål. Vi fokuserar på att vara transparenta och ärliga, samt att jobba med utveckling agilt/iteratitvt. Våra kunder är mediumstora samt små företag som söker ett långsiktigt partnerskap.

Grundat 2009

Grundat 2009

i Schweiz
Över 40 Anställda

Över 40 Anställda

på två kontor
100+ Web och Mobila Lösningar

100+ Web och Mobila Lösningar

i många industrier
Engagerat Över en Miljon Användare

Engagerat Över en Miljon Användare

från hela världen
Molnentusiaster

Molnentusiaster

Publikt, hybrid och privat
Kontakta oss