AWS - Specialanpassad utveckling

Custom AWS Nonprofit Development

Letar du efter kostnadseffektiva AWS-utvecklings-tjänster?

Varför skall du välja Miracle Mill?

Molnspecialister

Vi började jobba med AWS redan för 10 år sedan. Vi har idag AWS certifierade utvecklare inom i princip alla områden och är idag en officiell AWS Advanced Consulting Partner. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra produkter, tjänster med nya funktioner i molnet och det vi bygger kan växa säkert och kostnadseffektivt.

Modern Teknologi

Vi utvecklar mjukvara med hjälp av moderna moln teknologier och tjänster. Detta möjliggör att vi kan snabbare bygga ihop mjukvara för våra kunder och vårt fokus kan ligga på att tillhandahålla funktioner och verktyg som ger våra kunder ett genuint värde.

Flexibla Resurser

Våra tjänster ger kunder kontrollen och möjligheten att skala teamen upp och ner efter behov. Den här flexibiliteten ger våra kunder friheten att vara konkurrenskraftiga även om ekonomiska förutsättningarna ändras, samt bibehålla arbetsflödet.

Agil Metodik

Eftersom vi fokuserar på att arbeta med kunder som driver små till medelstora företag så förstår vi hur viktigt det är att vara transparent, tydlig ROI, minimerade risker och att skapa lättanvänd mjukvara. Vårt dynamiska arbetssätt gör att det är lätt att anpassa kraven och fokusera på leverans.

Projektexempel

BillMinimizer

Om oss

Vi som jobbar på Miracle Mill är passionerade entreprörer och ingenjörer, som jobbar på den moderna teknologins framkant. Bolaget grundades 2009 och är ett Svenskägt mjukvaruutvecklingsbolag som tillhandahåller mjukvarutveckling på modernt sätt, med utvecklingskontor i Nordmakedonien och Bulgarien. Vårt uppdrag är att bygga fängslande skalbara applikationer som gör våra kunder extremt nöjda. Vi tillhandahåller specialanpassade lösningar som möjliggör att våra kunder uppnår eller överträffar sina mål. Vi fokuserar på att vara transparenta och ärliga, samt att jobba med utveckling agilt/iteratitvt. Våra kunder är mediumstora samt små företag som söker ett långsiktigt partnerskap.

Grundat 2009

Grundat 2009

i Schweiz
Över 40 Anställda

Över 40 Anställda

på två kontor
100+ Web och Mobila Lösningar

100+ Web och Mobila Lösningar

i många industrier
Engagerat Över en Miljon Användare

Engagerat Över en Miljon Användare

från hela världen
Molnentusiaster

Molnentusiaster

Publikt, hybrid och privat

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning!

Huvudkontor

 • Contact via AddressMiracle Mill AG
  Zugerstrasse 74
  6340 Baar
  Switzerland
 • Company Registration NumberOrganisationsnummer
  CHE-113.039.302

Utvecklingscenter

 • Contact via AddressSkopje
  Republic of North Macedonia

Utvecklingscenter EU

 • Contact via AddressBlagoevgrad
  Bulgaria
Kontakta oss