AWS - Specialanpassad utveckling

Letar du efter kostnadseffektiva AWS-utvecklings-tjänster?

AWSClutch BadgeAWS Advanced Consulting Partner
Custom AWS Development

Varför jobba med oss?

Moln

Specialister

Vi kan molnet och är väl bevandrade med att utveckla molntjänster. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra produkter och tjänster med nya funktioner i molnet och det vi bygger kan växa säkert och kostnadseffektivt. Serverless Azureutveckling med en officiell AWS Select Consulting Partner.

Modern

Teknologi

Många bolag erbjuder outsourcing-tjänster, så varför välja oss? Vi tar det här serist. Vi är stolta över att vi bygger moderna skalbara lösningar som är byggda på rätt sätt. Mjukvaruindustrin ändras snabbt och vi fokuserar på att ge våra kunder anpassade högkvalitativa tjänster.

Flexibla

Resurser

Våra tjänster låter våra kunder ha kontrollen och möjligheterna att skala teamen upp och ner efter behov. Den här flexibiliteten ger våra kunder friheten att vara konkurrenskraftiga även om ekonomiska förutsättningarna ändras, samt bibehålla arbetsflödet.

Agil

Metodik

Eftersom vi fokuserar på att arbeta med kunder som driver små till medelstora företag så förstår vi hur viktigt det är att vara transparent, tydlig ROI, minimerade risker och att skapa lättanvänd mjukvara. Vårt dynamiska arbetssätt gör att det är lätt att anpassa kraven och fokusera på leverans.

Projektexempel

BillMinimizer
BillMinimizer

En praktisk webapplikation hjälper dig att hitta det mobilabonnemang som passar dig bäst! som

BillMinimizer är en webbaserad platform för användare i Storbritannien och Sverige. Applikationen låter mobila användare hitta abonnemang som passar just den användarens användarmönster bäst. Användare kan mata in sitt användarmönster och siten kommer att visa vilka operatörer, abonnemangstyper och bindningstider som passsar bäst. Applikatioen är byggt i Angular, Node.js och körs i AWS. Sanito.io är använt för att managera innehållet.

Om oss

Grundat 2009

Grundat 2009

i Schweiz
Över 30 Anställda

Över 30 Anställda

på två kontor
100+ Web och Mobila Lösningar

100+ Web och Mobila Lösningar

i många industrier
Engagerat Över en Miljon Användare

Engagerat Över en Miljon Användare

från hela världen
Molnentusiaster

Molnentusiaster

AWS, Azure, Google och privata
Kontakta oss